Креирај продавница

Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за вас постои едно решение: GrabashopPlease wait...
Детали за продавницата

Внесете име на Вашата продавница и урл (domain) на продавницата.
Пред да преминете на следниот чекор, проверете дали урл адресата е достапна.
Доколку сакате да креирате продавница со веќе потполнети демо податоци (мени, категории, производи итн.),
означете го полето "Инсталирајте пример податоци".

.grabashop.com
Детали за корисникот
Изберете дополнителни модули

Изберете некој од дополнителните модули и искористете ја можноста да добиете промотивен попуст од 20% на секој од нив. Не пропуштајте!!

Страница за новости
Страница за новости

1039 ден. (-20%)

Модул кој ќе ви овозможи да ги информиратe Вашите купувачи за сите новости на вашата компанија.
Исто така секојдневно може да објавувате информации за нов производ, намалена цена на производ, попуст, нови колекции, најава за наградна игра и многу други новости и информации кои мислите дека заслужуваат да бидат објавени.
Дополнителни страници
Дополнителни страници

79 ден. (-20%)

Со помош на дополнителните страни можете да ги запознаете корисниците со Вашиот бизнис и Вашиот бренд.
Секој купувач кога купува производ сака да ја знае добро продавницата од која купува, специјални услови на купување, типови на достава, услови за враќање на производ, искуства на други купувачи итн.
Кошничка
Кошничка

79 ден. (-20%)

Основата на секоја интернет продавница е кошничката преку која се прават нарачките.
Дозволете им на купувачите на брз и лесен начин да ги изберат и порачаат Вашите производи во било кое време а со тоа и да ја зголемите продажбата.

Грабашоп обезбедува сигурно, безбедно решение за вашиот сајт за интернет трговија. Модулот кошничка ви овозможува прифаќање на кредитни/дебитни картички со интегрирани начини на плаќање, како и плаќање преку фактура/трансакциона сметка, притоа запазувајќи ја приватноста на купувачате и не ги зачувува податоците од кредитните картички со кои се врши купувањето.

За да ги користите истите треба да поседувате или да отворите банкарска сметка во некоја од наведените банки: УНИ банка, Халкбанкa, Стопанска банка, Комерцијална банка или Тутунска банка.
Корисник
Корисник

79 ден. (-20%)

Модулот корисник се однесува на регистрација при купување.
Со овој модул веќе регистрираните корисници не треба повторно да внесуваат наново податоци, можат да се регистрираат само со внесување на корисничко име и лозинка.
Колекција
Колекција

799 ден. (-20%)

Модулот колекција Ви овозможува да ги групирате производите во зависнот од нивните заеднички карактеристики.
Покрај категоризирањето, можете да направите групи на производи. На пример најпопуларни производи, нови производи,производи со најниски цени итн. во зависност од Вашите потреби.
Пребарување
Пребарување

79 ден. (-20%)

Пребарувањето е многу корсина алатка со која купувачите на брз и лесен начин ќе ги пронајдат продуктите кој им се потребни.
Со оваа алатка ќе има можност за пребарување со избор на филтри: пребарување низ производи, филтрирање според име, бренд, категорија или цена. Доколку мислите дека некои филтри не Ви се потребни има можност за нивно исклучување или комбинирање во зависност од Вашите потреби.

Начини на пребарување: со користење на паметни зборови или цел текст.
Релевантни резултати од пребарувањето се појавуваат дури и кога текстот не е целосно точен.
Оценување
Оценување

799 ден. (-20%)

Со овој модул купувачите ќе ги оценуваат Вашите производи. Во онлајн продажбата клучна улога имаат оценките, коментарите, и искуствата на купувачите.
Јазик
Јазик

1199 ден. (-20%)

Секоја компанија која сака да има успешна продажба и на меѓународен пазар мора да биде поврзана со купувачите. Потребно е направи успешна комуникација со различни заедници и култури.
Можноста избор на јазик при користење на интернет продавницата има многу важна улога при пренесувањето на информациите. Подобро ќе ги разберат Вашите производи и услуги и ќе станат потенцијални купувачи. Тоа ќе ви овозможи да ја зголемите и проширите продажбата.
Сподели
Сподели

79 ден. (-20%)

Маркетингот и рекламирањето имаат единствена цел да ги презентираат Вашите производи и да испратат порака до повеќе потенцијални клиенти и купувачи.

Милиони корисници ги користат социјалните мрежи секојдневно.

Потенцијалните купувачи не можат да го купат Вашиот производ доколку не знаат за Вас и Вашите производи.

Со користењето на копчињата за споделување ќе ја промовирате својата интернет продавница на социјалните мрежи а со тоа ќе овозможите да стекнете нови потенцијални купувачи и да ги запознаете со Вашите производи.

Со користењето на копчињата за споделување на Вашата страна се зголемува веројатноста за пренесување на Вашата содржина пред нова и поширока публика.
Едноставно кога некој корисник ќе сподели некој Ваш производ или услуга на својата социјална мрежа овозможува тоа да го видат и другите корисници од истата социјална мрежа. Тие пак тоа ќе го споделат со други корисници од други социјални мрежи итн... со што можностите се неограничени и ова е важен начин за подобрување на видливоста на брендот во социјалните мрежи а со тоа и да стекнете нови потенцијални купувачи и да ги запознаете со Вашите производи.
Банер
Банер

79 ден. (-20%)

Банерот на вашата интернет продавница всушност претставува што и излогот за физичката продавница.
Дали купувачот ќе влезе да купи или само ќе помине во голема мера зависи од тоа.
Банерот привлекува внимание, го зголемува интересот за производите и желбата за купување.
Бројот и изгледот на банерот може да го прилагодите според вашите желби и потреби.
Преку банерот може да објавувате нови производи, попусти, промоции, наградни игри итн.
Банерот може да претставува конкретен производ од Вашата понуда или слика со линк кој води то конкретниот производ.
Можете да го направите банерот да го привлече секој купувач да не може да одолее на понудата.
Попуст
Попуст

799 ден. (-20%)

Нудењето на попусти во продажбата може да биде маркетингшка стратегија која ќе има витално значење за вашта интернет продавница. Попустите можат да бидат генерирани и исто така можете да наведете датуми за кои се валиднии и на кои производи или колекции попустот да биде доделен.
Мапа на сајтот
Мапа на сајтот

79 ден. (-20%)

Мапите на сајтот се лесен начин за администраторите на веб сајтови да ги информираат пребарувачите како Google, Yahoo, Bing... итн. за страниците кои се достапни за индексирање. Мапа на сајтот е XML датотека со листа од URL-а од сајтот заедно со дополнителни податоци за URL-ата, кои што помагаат во процесот енџините за пребарување поинтелигентно да ја индексираат содржината на сајтот.
Варијација
Варијација

799 ден. (-20%)

Модулот овозможува додавање на повеќе различни варијации на еден производ. На пример иста блуза со различни бои и големини, различна цена за секоја форма на производот како и зачувување на количината при секоја измена.
Feed
Feed

0 ден. (-20%)

МК опис за модулот - Извори
Експорт
Експорт

79 ден. (-20%)

Модулот овозможува експортирање на податоците за производите од системот во TXT и CSV формат.