Размислувате за интернет продажба?

Grabashop е комплетно решение, кое има сѐ што е потребно за да продавате преку Интернет.

Креирајте ја Вашата продавница со Grabashop и управувајте со неа за само неколку минути

Почнувајќи од 990 ден.


Креирај продавница


Што е Grabashop?Grabashop

Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за вас постои едно решение: Grabashop.

Grabashop е флексибилна платформа која може да излезе во пресрет на специфичните барања и потреби на Вашиот бизнис.

Исполнувањето на специфичните потреби и барања ќе ви помогне да останете пред конкуренцијата. И токму затоа ние нудиме целосна поддршка за нашиот производ, што воедно значи и целосна поддршка за Вашиот бизнис. Ние не ви нудиме само Интернет продавница.

Дознај повеќе

Што добивате со Grabashop

Целосно Приспособлива Веб Страница

24/7 Корисничка поддршка

Moќен Админ Панел

Модулите кои што Вие ги сакате

Одлична поддршка!


Ние знаеме колку е важна Интернет продажбата, за целосниот успех на Вашата компанија.

Затоа ние Ви нудиме целосна поддршка за нашиот производ, за нашите клиенти и за бизнисот на нашите клиенти без разлика колку многу истиот ќе порасне а со тоа и да останете пред конкуренцијата.

Со купување или претплатување за Grabashop вие ќе ги добиете сите овие функционалности и нашата одлична поддршка и ќе ги користите предностите на сите нови функционалности кои нашиот тим ќе ги развива во иднина.


Нашето меѓународно искуство поткрепено со референци зборува за нашата сериозност како партнер. Нашите цени пак, се прилагодени на бизнис можностите и потребите во Македонија.


Проверете зошто сите фирми што соработуваат со нас се успешни и ја зголемуваат продажбата. Главно затоа што ние се грижиме за нашите клиенти и за бизнисот на нашите клиенти.


Јавете се или испратете емаил за да закажете демо презентација со нас или погледнете ја нашата демо презентација.

Your business grow

Уникатен дизајн

Изгледот на интернет продавницата е првото нешто што ги привлекува потенцијалните купувачи, односно делот од вашата интернет продавница со кој што купувачите имаат директна интеракција.

Колку што дизајнот е подобро, поквалитетно и попрофесионално изработен и е поинтуитивен за работа до толку ќе имате позадоволни купувачи.

Grabashop ви нуди бесплатно да изберете уникатен дизајн од палетата со дизајни за Вашата продавница. Со само еден клик со Вашето глувче и Вие ќе можете да го промените дизајнот на Вашата продавница или да го измените HTML/CSS кодот.

Потребна Ви е помош? Сакате дизајн по Ваш избор и вкус? Grabashop Ви нуди можност за изработка на дизајн/изглед на продавницата според Вашите желби и потреби.

custom design

Што мислат клиентите за Grabashop


Angela Taleska Ангела Талеска напиша:
"Ние ги избравме Grabashop затоа што се брзи и професионални. Она што ги издвојува од останатите е квалитет и одлична поддршка.
Ги препорачуваме за секого!"


Дознаете зошто нашите клиенти сакаат да работат со насOur Clients